A lila bakancs

Csajok!

 

Végre! Eljött a mi időnk. Nézzétek ezt a csodálatos lila bakancsot! Végre megmutathatjuk, hogy a lányok, asszonyok is tudnak dolgozni. Nem is akárhogy és nem is akármiben. Dolgozni nem csak úgy és azt lehet, amit eddig gondoltunk. Munkába állni olyan sokféleképp lehet. Lehetünk kemény céltudatos nők, akik mindent el tudnak végezni férfiak nélkül is. Lehetünk szelíd háziasszonyok a gyerekekkel. Ám ha kell, bármikor odatesszük magunkat és elkápráztatjuk a férfisereget, hogy mi már pedig képesek vagyunk teljesen egyedül felszerelni és bekötni az új csillárt vagy kicserélni a vízköves, csöpögő csapot. Begyújtani a kályhába, megrakva a tüzet az otthon melegéhez. (Előtte akár fel is vágjuk a tűzifát ;) )

Hová menjünk, mit csináljunk? Vitathatatlan tudományos tény, hogy a nők több felé tudnak figyelni egyszerre. Használjuk ezt a képességet tudatosan. Ha pénzt keresünk ebben a bakancsban, nyűgözzük le a környezetet, kollégákat. Adjuk meg a módját! Tünjünk ki a "szürkebakancs" valóságból! Nem csak azzal, hogy tudjuk mi a dolgunk, szakmailag is készek vagyunk megoldani a problémákat és még „beszélünk is az emberek nyelvén” Hátha még a külsőségekre is adunk.

Lehetünk trendik, miközben pénzt keresünk. Vannak azok a szakmák, amiben ez újdonság. Legyünk úttörők. 

Vállaljuk női mivoltunkat akkor is, ha olyan területen szorgoskodunk, ahol csodaszám egy nő!

Ez most igazi lehetőség a kezdethez. LILA!!!!!

Lila Bakancs... 

Bőr#Meleg#Szép#Véd#Lenyűgöz#Feldob#Vagány#Nem ázik be#Cserélheted a fűzőjét más színűre#Vehetsz a lányodnak is#Lehet egy tartalékban is#Mert az árát is megéri#