Hétmérföldes csizma, bakancs, cipő, papucs

hétmérföldes

Hétmérföldes csizma

Ki ne vágyna egy csizmára, amiben az egész földet körbejárhatja. Szövögetheted az álmaidat a hetedhétországra szólóan kényelmes papucsaink egyikében, melyekből, ha a zárt fazont választod, kellemes melegben üldögélhetsz a fotelben a tv előtt a travel chanelt nézve, hideg téli estéken a nyári utazást vizualizálva. Vagy a nyitott, szellős fazonokban nyáron, a teraszon a baráti sörözés alkalmával, mikor a téli síelés helyszínéről ötleteltek.

Aztán ha megszületett a várva várt utazás, nyaralás, esetleg világkörüli út… Minden megtervezve, pénz összegyűjtve, gyerekek lepasszolva, szülők megnyugtatva, szabadság lezsírozva, megbízható helyettesítés minden fronton és a kutyát is van, aki etesse, míg nem vagytok otthon. A bőröndök, hátizsákok kikészítve, már csak meg kell tölteni a legmegfelelőbb, legpraktikusabb holmikkal. Ennek fontos része, hogy milyen cipőket csomagolsz.

hétmérföldes

Egyikben utazol. Lehetőleg, ami a legnagyobb helyet foglalja. Ha repülsz azért, ha cipelsz, azért. Ne a cipőd súlyán múljon, hogy felengednek-e a gépre, vagy, hogy hány kilométert leszel képes legyalogolni a felszereléseddel a hátadon, a zarándokúton.

Ha medencés, tengerpartos helyben gondolkodsz, legjobban jársz, ha egy-egy könnyed műanyagból, gumiból készült papucsot választasz. Lehet színes, hogy passzoljon a hideg koktélhoz, amit a pálmafák alatt fogsz kortyolgatni a szívószáladdal. Vagy lehet egyszínű, hogy mindegyik fürdőruhádhoz fel tudd venni. Lehet mintás, hogy elég legyen csak ránézned és halld a sirályok éles hangját és a tenger ritmusos morajlását. Biztosra mehetsz ezekkel a papucsokkal, hogy minden stressz kipihenésre kerülhet, ha tudod, hogy közülük vár valamelyik a napozóágyad alatt, amikor megébredsz a délutáni, csíkos napernyő alatt eltöltött szundikálásod után.

Viszont ha belevágsz a megpróbáltatásba és leteszteled, mennyit bír a tested és a szellemed hosszú utat megtenni és „megvilágosodni”. Megmászni, a végére érni, teljesíteni, hősnek érezni magad. Selfiet küldeni a szakadék széléről, a hegy tetejéről. Megosztani a fotót, amit a célszalag átszakításakor készítettek rólad.
Akkor kell ugyebár, amiben utazol. Ez stílusosan képviseli a kalandor egyéniséged. És egy, amiben rovod az útvonalat, járod az utadat, futod a távokat. No és fedezed fel a tájakat, egyben Önmagadat. Bebizonyíthatod magadnak, hogy jól felkészültél az eseményre és azt is, hogy jó cipőt vagy bakancsot választottál, a jó forrásból, a Cipőninjáról.

Akkor úgy tűnik, hétmérföldes nem csak a csizma lehet, de mindenképp mágikus ereje van, bármilyen formában öltöd is a lábadra. Lehet ez egy jó ötlet vagy stratégia, megismerni, bejárni a Föld minden szegletét.
Hogyan is döntöd el, hogy mi legyen a következő úti célod? Megpörgeted a földgömböt és ráböksz? Aztán mész, mint egy szerencsejátékos?
Visszaemlékszel, hogy gyermekként mely helyekről álmodoztál, mert olyan lehet, mint a mesékben, amiről a nagyi mesélt?
Kinézted a tv-ben, mert pont olyan kék volt az ég, zöld a fű és hófehérek a bárányok, amilyet álmodban láttál.
Ajánlották a barátok, tehát biztosan jó hely lehet, vagy hallottad az utazási iroda reklámját a rádióban?
Idilli, napfényes helyekre vágysz, vagy saját magad szereted felfedezni a világtól elrejtett, szent helyeket?
Bakancslistádon van a világ hét csodája? Mi neked a csoda? Csoda lenne, ha a NINJAcipőben tudnád megnézni a bolygó összes pontján a naplementét? Vagy az lenne a csoda, ha valóban hét mérföldet tudnál lépni bennük egyszerre?

hétmérföldes

Mindig, mikor két utazás között hazatérsz, és éppen kipihened a jetlag fáradtságot, látogass el a CIPŐNINJA webshopba, mert garantáljuk, hogy az út alatt elhasználódott cipődet le tudod cserélni egy, a következő útra alkalmas, remek darabra. (… biztosan ne terheld magad bármiféle „plázás” vásárlással!) Megrendeled, és mire megérkezik, csomagolhatsz újra….
Talán még jobb ötlet, hogy a napernyő alatt kiválasztod szíved vágyát a következő kalandra. Esetleg tudod, hogy miben szeretnél járni a következő évszakban otthon, akkor azt is megrendelheted. Csak néhány kattintás és mire hazaérsz, várni fog a cipőd. Vagy a futár csenget vagy várunk az átvételi pontunkon.

Bármelyik munkavédelmi bakancsunk alkalmas, hogy felfedezd vele akár a közeli hegységet az országban, akár a legtávolabbi őserdőt a világban.

Egyébként örömmel veszünk bármilyen, a világ bármely tájáról érkezett élménybeszámolót, melyet olyan kalandról írsz, melyet NINJAcipőben tettél meg. Ha büszkén vállalod, fotót is küldhetsz nekünk, mely felkerülhet az oldalainkra. Mi is büszkék leszünk rá!

hétmérföldes